top of page
vv logo geelzwart.png

GRATIS VERZENDING VANAF 100€* /  LEVERTIJD 4-5 WERKDAGEN* / RECUPERATIE VERPAKKING

HANDGEMAAKT VAN wegwerphout

Het artwork van een LP is altijd wat mooier dan dat van een CD-hoes, laat staan dat van een MP3. Als liefhebber dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een kader te maken waarin je makkelijk je collectie kan uitstallen, hangend aan de muur of staand op de kast. Vanuit mijn liefde voor hout en de ecologische gedachtegang ben ik tot het VinylVierkant gekomen. 

Het gaat om een handgemaakt product in kleinere oplage. Afhankelijk van de resten wegwerphout die voorradig zijn, wordt het VinylVierkant gemaakt uit Multiplex Berk, BetonPlex, OSB, Massieve Den, Steigerhout... Niets is echt standaard, alles kan variëren behalve de binnenmaat van het kader: 12", 10" of 7". Door het gebruik van magneten kan je het kader openen; je kunt het ophangen met de opening naar boven, links of rechts. Standaard wordt er ook een plank geleverd met centraal een bout. Op de bout kan je een picturedisc vastmaken. De plank kan je ook gebruiken als basis voor een foto of ander artwork.  

CUSTOMMADE

Een kader op maat om er bijvoorbeeld een gatefold LP in te plaatsen. Your wish is my command. Vul bij CONTACT alle nodige info in en ik contacteer je.

WEBWINKEL 

Wil je ineens bestellen ga dan door naar mijn WEBWINKEL​ . Voorlopig is het nog niet mogelijk om te betalen met Bancontact.

Betaling via overschrijving is wel mogelijk, stuur een mailtje of vul het contactformulier in. Als je voor meer dan 50€ bestelt is de verzending gratis. Levertermijn: 4-5 werkdagen.

 

OPHALEN

Je kan VinylViekant ook kopen of ophalen in Torhout (België) in de onafhankelijke platenzaak TOPDISC.​

CONTACT

met zorg voor u en de natuur verpakt

Bedankt voor uw Vraag

* GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF 50€, BUITEN BELGIË 100€ /  **LEVERTIJD 4-5 WERKDAGEN IN BELGIË, 5-22 WERKDAGEN BUITEN BELGIË / RECUPERATIE VERPAKKING

bottom of page